Zapisi v revijah

Revija KARMA

VENERA in 2. ENERGIJSKI CENTER

Vsi si želimo zdravja in sreče. Skrivnost ni v tehniki, ampak v nas samih. Vse, kar potrebujemo, je že v nas. Samo prebuditi se moramo.

Preberi →
SONCE in 3. ENERGIJSKI CENTER

SONCE IN TRETJI ENERGIJSKI CENTER- smo in uživamo v svojem bistvu!!
Energijski center Sonca se povezuje s tretjo čakro. Nahaja se na področju želodca, v solarnem pleksusu. Njegova vloga je, da osebi omogoča razvoj zavesti o sebi, skupaj z notranjo močjo v skladu z vsemi zakoni narave.

Preberi →
MERKUR in 5. ENERGIJSKI CENTER

» Spoznati in sprejeti resnico o sebi ter govoriti samo resnico «
Energijski center Merkurja se povezuje s peto čakro. Nahaja se v predelu grla, sprednjega dela vratu in med seboj povezuje glavo s trupom človeškega telesa. Imenujemo ga tudi » grleni center «.

Preberi →
Mars in prvi energijski center

Planet Mars je astrološko prvinski planet, osnovni pokazatelj naše življenjske energije, naše aktivnosti in aktiviranosti v življenju. V energijskem sistemu ezoteričnega telesa je povezan s prvim energijskim centrom – s prvo čakro, ki se nahaja na spodnjem koncu hrbtenice, pod trtico. Osnovna funkcija je, da osebo poveže z jedrom Zemlje, kjer konstantno črpa energijo.

Preberi →

Revija ANIMA

Zima je čas modrosti, vse se dogaja znotraj pod zamrznjeno površino

Ledene rože na oknih. Mraz in hladen veter. Narava odeta v sivino megle in belino snega. Mrak, tema in dolge noči. Vse ponikne v zemljo. Nastopi čas med smrtjo in ponovnim rojstvom. Čas, ko se soočimo s samim seboj v globinah svoje notranjosti. Zima je čas počitka, čas umika v notranjost, čas, da smo sami s seboj, je čas za regeneracijo. Zima zaporedno sledi obdobju jeseni, ko si v idealnem primeru naberemo vso tisto potrebno energijo v vseh oblikah, ki nas neguje in odpustimo vse, kar nam ni več koristno.

Preberi →
Poletje razplamti energijo ognja in zažari srce

»Srce je kot cesar, ki ne vlada s silo, temveč razširja radost in ljubezen, ohranja mir v umu in telesu ter vzpostavlja komunikacijo.«

Preberi →
Jeseni dozori prostor za umiritev in preoblikovanje

Čas , ko se minljivost narave in minljivost življenja združita v eno. Dozorijo vsi plodovi in nastopi element kovine. Kitajska tradicionalna medicina označuje začetek jeseni s 7. avgustom in se končuje s 6. Novembrom.

Preberi →
Energijska medicina

Vedno znova in znova, na vseh nivojih, kjer biva, deluje, čustvuje, ustvarja…. človek, se srečujemo s celovitostjo življenja, s celovitostjo povezanosti dogajanja in dogodkov. Ugotavljamo, da ni naključij, vse v življenju prihaja in odhaja, se nam dogaja na ključ.

Preberi →

Kontaktirajte me

Za vsakršna vprašanja, naročila in pomoč pri razumevanju vsebine sem na voljo.