CELOSTNI PRISTOP

Začetek reševanja vseh težav je v soočenju s svojim življenjem in ­prevzemom polne odgovornosti zanj. Holističen pristop psihološke astrologije z energijsko psihologijo in medicino pomeni iskanje ravnovesja v človeku, ravnovesja duše z umom in telesom.

Človeško bitje deluje na treh nivojih.               

1. nivo je telo in je kot ladja

2. nivo je um in je motor

3. nivo je duh in je voznik ladje.

Celostna slika zajema vse tri nivoje, ki vodijo k zdravju in zadovoljstvu. Vse je v rokah duha, je naš notranji kompas in  je nezmotljiv, če ga slišimo in mu sledimo. Um kot vmesnik med duhom in telesom, spremeni sporočilo duha ter privede do »napak« na telesu , ki se izrazijo kot negativna čustva, poslabšanje zdravja, razne bolezni, trpljenje, nezaupanje …. itn.

RAZREŠUJEMO

Potrebujete termin za svetovanje? kontaktirajte me.

Zapisi povezani s celostnim pristopom, objavljeni v reviji ANIMA:

Zima je čas modrosti, vse se dogaja znotraj pod zamrznjeno površino

Ledene rože na oknih. Mraz in hladen veter. Narava odeta v sivino megle in belino snega. Mrak, tema in dolge noči. Vse ponikne v zemljo. Nastopi čas med smrtjo in ponovnim rojstvom. Čas, ko se soočimo s samim seboj v globinah svoje notranjosti. Zima je čas počitka, čas umika v notranjost, čas, da smo sami s seboj, je čas za regeneracijo. Zima zaporedno sledi obdobju jeseni, ko si v idealnem primeru naberemo vso tisto potrebno energijo v vseh oblikah, ki nas neguje in odpustimo vse, kar nam ni več koristno.

Preberi zapis »

Energijska medicina

Vedno znova in znova, na vseh nivojih, kjer biva, deluje, čustvuje, ustvarja…. človek, se srečujemo s celovitostjo življenja, s celovitostjo povezanosti dogajanja in dogodkov. Ugotavljamo, da ni naključij, vse v življenju prihaja in odhaja, se nam dogaja na ključ.

Preberi zapis »