Sergeja Freya Light

in mandale svetlobe

Skupaj z vami vstopam v vaš notranji prostor, kjer odkrivate lastne potrebe, odgovore in rešitve, stopate na pot sprejemanja, razumevanja sebe in posledično vaše življenje postaja bolj izpolnjujoče, ustvarjalno in sproščeno.

V iskanju globljega pomena življenja, sem se ob študiju ekonomije, v začetku 90. let prejšnjega stoletja vpisala še na študij psihološke astrologije na zasebnem astrološkem institutu v Ljubljani (IPAL), kjer sem ob njegovi ustanovitvi aktivno sodelovala in uspešno dokončala študij. 

Svoje znanje po študiju astrologije dopolnjujem skozi vsa leta. Izobraževala sem se v transakcijski psihoterapiji, (M. Bertok, dr. Z. Milivojevič), s seminarji realitetne psihoterapije (dr. W. Glasserj), na študiju zdraviteljske smeri »Eliksir« (P. Škobrne) na Duhovni univerzi, imam 3.stopnjo reikija, dokončan tečaj klasične masaže in tečaj obrazne joge ter izobraževanje iz Zdravstvenih vsebin za zdravilce, na Srednji zdravstveni šoli v Ljubljani in tečaj obrazne joge. Zadnja leta proučujem proces regeneracije in samozdraviteljske sposobnosti ženskega telesa, tudi z vidika energijske medicine (D.Edenn). 

V svoje življenje in delo vključujem tudi kitajsko medicino in daoizem (D. Donko, Matak Chia) ter povezujem planete, astrološko simboliko z našimi energijskimi centri (dr. Lea Imšeragić).

Na Bledu, kjer živim imam svojo posvetovalnico. Vodim energijske vadbe in jogo za manjše skupine ter za posameznike. Prirejam predavanja in delavnice. Na znanje in pomoč ljudem gledam celostno - holistično. Vse med seboj je povezano in se povezuje tako v naravi kot v življenju samem. Življenje je neprestano in spontano učenje, kar ni težko. Težje je znanje preliti v prakso, kar je umetnost discipline, reda, ljubezni do sebe pa tudi spontanosti in sproščenosti skupaj z zaupanjem vase in v življenje samo.

Največja zdraviteljica je narava in največja učitelja sta Sonce in Luna.

Že nekaj desetletij berem simbolni jezik duše za pomoč ljudem, v njihovo najvišje dobro na popotovanju življenja.
Moje vodilo je preprosto, iskreno in iz srca. Vsi smo kot posamezniki enkratni in neponovljivi, smo del narave in njenih zakonitosti.

Jezik astrologije prepletam z energijsko psihologijo čaker, z vedo števil-numerologijo in s simboliko tarota ter kitajskimi Dao zakonitostmi.
Pomembna je povezanost duha, uma in telesa. Ni dovolj samo kongitivni pristop, pomembno je vključiti telo.

Zato prakso joge, dihalnih tehnik, energijskih vaj, meditacije ter EFT tehnike predajam svojim klientom, za uspešno uravnavanje in dviganje potencialov in energije. Skupaj z vami vstopam v vaš notranji prostor, kjer odkrivate lastne potrebe, odgovore in rešitve, stopate na pot sprejemanja, razumevanja sebe in posledično vaše življenje postaja bolj izpolnjujoče, ustvarjalno in sproščeno.

Za vas so na voljo tudi dodatne storitve

Svetloba astrologije

Celostni pristop

Ženski eliksir

Kontaktirajte me

Za vsakršna vprašanja, naročila in pomoč pri razumevanju vsebine sem na voljo.

Zadnji blog zapisi

o meni v medijih