Mandala by Sergeja

Moje mandale so začele nastajali v začetku letošnjega leta.Slikanje je moja strast že nekaj desetletij, a vzgib za risanje mandal se rodil prav zdaj, v začetku februarja. Več kot očitno je pred nami čas, ko se odpirajo nove vibracije, ko se učimo novega ali prebujamo že pozabljene modrosti.

Sprva sem začela z risanjem zase, za svojo dušo. Ustvarjalni proces risanja mandale se vsakokrat zgodi spontano, z meditacijo prebudim namero, ali se ta aktivira sama in potem izberem platno, barve, čopič,…..in se z ljubeznijo predam procesu kreiranja, namere brez veliko misli. Enostavno teče po intuitivnem navdihu.Če rišem za drugo osebo, se energetsko povežem z njo in vizualiziram njeno namero ter se zopet prepustim, da deluje višja inteligenca.Narisana mandala izžareva veliko svetlobe, ljubezni in vzpostavlja ravnovesje. Opazovalca pomirja in polni z energijo. V prostor prinaša harmonijo, radost in veselje.Izžarevanje mandale se spontano poveže z energijo planetov, ozvezdij in z našimi energijskimi centri oz. čakrami. Že same barve aktivirajo določene centre in jih usklajujejo.

MANDALE URAVNOVEŠAJO . S svojo skladnostjo in uravnovešeno obliko, ki izžareva moč, ki se odseva iz središča mandale, navdušuje opazovalca in ga spodbuja, naj poišče lastno središče, svoje bistvo.

Mandale rišem tudi za vas. Mandalo lahko izberete med narisanimi, objavljenimi ali pa jo naročite po svoji želji.

  1. Najbolj spontano je, če vas mandala pokliče s svojo barvo in energijo obsije vaše srce in potem je nedvomno prava za vas.
  2. V kolikor ni več na razpolago, narišem novo samo za vas, z vašo usmerjeno namero.
  3. Če imate namero lahko s pomočjo mandale, v povezavi z astrološko karto in energijskimi centri, čakrami usmerite energijo za njeno realizacijo, za uravnovešanje k celovitosti.

Mandale rišem z akrilnimi barvami in uporabljam kristale znamke Swarovski ter druge.Platna so lahko okrogle oblike ( premer 20 do 50 cm) ali kvadratne oblike ( 20 do 40 cm) ali po vaši izbiri, glede na dogovor.


Mandale objavljam na FB in na Instangramu, nekaj pa jih lahko vidite že v tej objavi.https://www.instagram.com/sergeja.p.traven/
Kontaktirate me lahko po mailu, messengerju ali telefonu 040 699 899.

Z meditacijo na mandale postopoma odkrivamo in prečiščujemo temo, aktiviramo luč v sebi in postajamo ustvarjalci svoje stvarnosti. Ponovno odkrivamo in živimo svoje bistvo iz srca z ljubeznijo, ki je naš najiskrenejši izraz.